RKS 1500

De RKS is ontworpen om u werk uit handen te nemen, zodat u tijd over hebt om te genieten van uw tuin. De maaier is eenvoudig in gebruik, geschikt voor alle terreinen en zorgt moeiteloos voor een gazon waar u trots op kunt zijn.

Robomow heeft met dit compacte model een gebruiksvriendelijke robotmaaier op de markt gebracht. Ook gelijk met WiFi, een eerste voor Robomow! Met name geschikt voor de kleinere tuin, maar kan zich prima vinden in tuinen met hellingen tot 30 procent. De RKS is gebasseerd op het inmiddels bewezen RK platform dat diverse prijzen in de wacht heeft gesleept. Kortom met dit model heeft Robomow ongetwijfeld weer een winnaar in huis. 

De installatie van de maaier is eenvoudig zelf te doen met de meegeleverde installatiekit, uiteraard kun je de maaier ook door ons laten instaleren.
De maximale maaier capaciteit is een tuin van 1.500m2. Wij raden altijd een maaier met overcapaciteit aan, zodat de maaier niet vol belast is. Daarbij kun je dan meer genieten van het gazon.

 

Voordelen:

  • Randmaaien; Het apart maaien van de randen voor een optimaal resultaat.
  • Hellingen; De maaier kan hellingen van 30% aan.
  • Terreinwielen; Door de gepatenteerde wielen heeft de maaier een goede tractie.
  • Zwevend maaidek; Hierdoor worden ook ongelijke gedeeltes erg strak gemaaid.
  • Gepatenteerd maaisysteem; Door het unieke systeem geeft deze robotmaaier een perfect maaibeeld.
  • Stille maaier; Dankzij het gebruik van de laatste technologie is deze maaier opvallend stil.
  • Plug & Play; Mocht de maaier onverhoopt een keer niet perfect maaien, dan zijn onderdelen eenvoudig zelf te vervangen.

Heeft u interesse in de: RKS 1500

Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om u te adviseren en alle mogelijkheden te bespreken.