RK1000 Pro

De RK1000 Pro creëert een gazon dat past bij elke gelegenheid. Dankzij het vermogen om de randen mee te maaien en het gepatenteerde maaisysteem trekt uw gazon zeker de aandacht. De robotmaaier is geschikt voor middelgrote tuinen tot 1.000 m².

De nieuwe RK-serie wordt niet alleen gekenmerkt door de uitstekende tractie van de wielen, waarvoor hellingen tot 45 procent absoluut geen probleem vormen. Het pendelend opgehangen maaidek met de verspringende messen zorgt altijd voor perfecte maairesultaten, zelfs op oneffen terrein - en dat bij een maximale maaihoogte van 100 mm. Robomow is zeer eenvoudig te bedienen en te programmeren dankzij het kleurentouchscreen. Zodra het maaischema is geïnstalleerd, zorgt de robotmaaier bijna vanzelf voor het gazon. U kunt maximaal 4 secundaire zones en 2 aparte zones opslaan. De innovatieve randtechnologie zorgt voor uitstekende resultaten, zelfs aan de randen. De krachtige accu maait ongeveer 40-50 minuten voordat Robomow terugkeert naar het laadstation voor 1-2 uur.
Dit model is geschikt voor gazons tot maximaal 1.000m2. Wij raden altijd een maaier met overcapaciteit aan, zodat de maaier niet vol belast is. Daarbij kun je dan meer genieten van het gazon.

Heeft u interesse in de: RK1000 Pro

Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om u te adviseren en alle mogelijkheden te bespreken.